Året der gik

2016

JANUAR

Året lagde ud med en barsk historie om Anny, der havde taget livet af sin egen datter.

FEBRUAR

Boy meets girl. En lidt lettere og meget sød historie fra Budovijce, Tjekkiet. En kærlighedshistorie om Thomas, der brugte 23 år på at finde sin sommerferiekæreste. LINK

20160203_mej0880

 

MARTS

Familie Journal har på side 2 altid en historie med en kendt person, og i marts måned fotograferede jeg bl.a. Jesper Lohmann og Emmelie de Forrest.

20160323_mej5698 20160209_mej1037-copy

 

APRIL

Christine Walsoee havde medvirket i et DR3-program “homohelbredelsen”, hvor hun har forsøgt at slippe af med sin homoseksualitet ved hjælp af en amerikansk exlebbe og kristen.

20160510_mej0156

 

MAJ

Kagens dag på Københavns Rådhus. Horder af danskere havde købt billet til arrangementet, der bød på det bedste fra de danske bagere.

 

Det er kagens dag. Det vil sige, at man kan komme og spise alle de flødeskumskager man vil for 70 kroner. Pengene gik til Børnecanfonden.
Det er kagens dag. Det vil sige, at man kan komme og spise alle de flødeskumskager man vil for 70 kroner. Pengene gik til Børnecanfonden.

 

JUNI

Sommerens breaking historie. Marius  er født blind og har været udsat for voldelige overfald i skolen. Nu er hans syn ved at vende tilbage og han har med hjælp fra lokalsamfundet fået bygget en lille isbod i forhaven, så han kunne få sig et fritidsjob trods sit handikap. 20160606_mej4533

 

JULI

Denne gang gik det ud over journalisten, der havde ladet sig lokke til at springe over diger i Sønderjylland. Historien kom i hus, men det kostede lidt våde fødder.

Her møder vi Erhard Ehmsen, der starter med at undervise i stangspring. Så fortsætter vi med fisketrampning –
Her møder vi Erhard Ehmsen, der starter med at undervise i stangspring. Så fortsætter vi med fisketrampning –
Vi skal være foran Vadehavssmedjen, Bunti 26, Ballum, 6261 Bredebro klokken 12. Her møder vi Erhard Ehmsen, der starter med at undervise i stangspring. Så fortsætter vi med fisketrampning – Jour: Greta Johannson Foto: Morten Mejnecke Aller Media A/S Havneholmen 33 1561 København V © 2016
Vi skal være foran Vadehavssmedjen, Bunti 26, Ballum, 6261 Bredebro klokken 12.
Her møder vi Erhard Ehmsen, der starter med at undervise i stangspring. Så fortsætter vi med fisketrampning –

 

AUGUST

Det var måneden med en af årets mest tragiske historier. Det påvirker mig altid enormt når historierne handler om børn.  Sara mistede sin halvandet år gamle søn Nord, da hendes eks-kæreste valgte at kvæle ham og efterfølgende springe ud foran et tog.

20160812_mg_2907 20160812_mg_2984-1

 

SEPTEMBER

Ved første øjekast ligner de almindelige babyer og Mie ligner en helt almindelig mor ude og gå tur med barnevognen. Men det er ikke helt almindeligt, og babyerne kommer aldrig til at blive størrere end de er nu.  Det er historien om Mie Damkjær Andersen, der er autist. Derfor har hun selv taget valget om, at hun ikke tør at blive mor. Men drømmen om en familie har altid været stor for Mie, der i stedet har fundet en alternativ løsning. Nemlig at få 2 reborn dukker, Molly og Elliot. På den måde kan hun komme af med sin moderkærlighed uden at være bange for, om hun kan magte opgaven.

20160908_mg_6227

Det er historien om Mie Damkjær Andersen, der er autist. Derfor har hun selv taget valget om, at hun ikke tør at blive mor. Men drømmen om en familie har altid været stor for Marie, der i stedet har fundet en alternativ løsning. Nemlig at få to-reborn dukker, Molly og Elliot. På den måde kan hun komme af med sin moderkærlighed uden at være bange for, om hun kan magte opgaven.
Fik sine børn med posten. .

 

OKTOBER

Station 2- værten Kristian Bech har skrevet en bog om sit liv som politimand, og beskriver blandt andet situationer, hvor han skal underrette pårørende om dødsfald.

Kristian Bech, TV2, station2,

 

DECEMBER