Kommunikation

HVORFOR SKAL DIN VIRKSOMHED LAVE EN WEB-DOKUMENTAR?

Der bliver mere og mere fokus på Content Marketing i et forsøg på at få folk til selv at opsøge virksomhederne. Det er en måde at kommunikerer på, som minder mere om journalistik end reklame. Her kommer web-dokumentaren ind i billedet. 

”500 timers video bliver uploadet til Youtube hvert MINUT”

kilde: www.tubefilter.com

Der skal ske noget andet, hvis du vil skille dig ud fra mængden. Mere end bare SEO og en evig jagt på tal. En web-dox kan være en måde at vise en anden og mere personlig side af virksomheden frem. Mange fodboldklubber har de senere år haft kameraer med inde i omklædningsrummene og direktionslokalerne. Det har givet et helt nyt og unikt indblik i klubberne. Med store seertal oveni. Afsnittene bliver ved med at få nye tal og bliver set igen og igen. Man har et meget langtidsholdbart produkt, som adskiller sig fra almindelige opslag. 

”Oprøret fra heden”

www.eurosport.dk/all-sports/fc-midtjylland-oproret-fra-heden-afsnit-1_sto7170094/story.shtml

Web-dokumentaren er alle tiders måde at skabe branding, opmærksomhed og tillid til din virksomhed. Med almindelige opslag kommer man aldrig rigtig i dybden. Med Web-dox har du mulighed for fordybelse og  at skabe en længere fortælling. Man kan lave en kort afgrænset serie på 4 episoder, som har en enkelt fokus. Allerede her har du god tid og mulighed for at fortælle mere end fra 100 Instagram-stories. 

”Fortællinger der bruger flere medietyper er populære blandt brugerne, og bliver flittigt delt på sociale medier. ”  DMJX

Web-dokumentaren kan noget andet. Du kan få fordybelse og en narrativ fortælling samtidig. Så skal du også være med, og prøve noget anderledes? Ring eller skriv, så kan vi sammen idéudvikle og lave et forløb. Det er ikke svært eller kompliceret, at lave en indholdsrig og spændende minidokumentar. Både filmisk og journalistisk kan vi lave et projekt der rækker ud over de normale Facebookopslag. Jeg har erfaringen, du kommer med et oplæg, og sammen laver vi en web-dokumentar. 

Du kan læse mere på Wikipedia her: https://en.wikipedia.org/wiki/Web_documentary