Lets talk about tricks baby

Der findes altid smartere måder at arbejde på. Nye måder man kan være kreativ på. Men narrativet vil altid forblive det vigtigste i historiefortællingen.

Det handler om mennesker. Så enkelt kan det siges.  For selv om logoet eller produktet er så lækkert, at man får lyst til at slikke på det, så handler det i sidste ende om følelser. Med mange års erfaring fra dokumentar- og webproduktion er vi dygtige til at instruere mennesker, så de får leveret jeres budskaber præcist, og samtidig ser troværdigt ud. 

Digital strategi

Vi udvikler din digitale strategi med afsæt i dit budget og din målsætning. Dermed får vi en konkret plan for indsatser, arbejdsfordeling og metoder til den digitale markedsføring, så vi i fællesskab kan nå dine mål. Og, det skal være nemt for jer, at forstå og eksekverer. 

Video konverterer bedre end noget andet medie!

Med os får I levende billeder og interessante mennesker, der skaber fællesskab for dit produkt. Skær igennem strømmen af kedelige film. Uanset om  det er branding, reklamefilm eller en webdokumentar så handler det om mennesker. Vi undgår helst “talking heads”, og blå skjorter der taler og taler op af en hvid væg. For helt ærligt så er det kun din mor og søster, der gider at se på det.