ABOUT

Film kan indfange os og skabe en stemningen unik i forhold til andre medier. Når vi sidder og ser en gyserfilm, er det ikke kun mens man ser filmen, at hårene rejser sig. Den kan stadig komme snigende, når lyset bliver slukket, og man ligger i sengen og prøver at sove. Eller film, der er så sjove, at vi griner højt og citerer scener til sine venner. 

Vi har mange års erfaring i at producere film i både ind- og udland. Vi har en professionel tilgang, uanset hvilken opgave der stilles.

Det handler om mennesker. Så enkelt kan det siges.  For selv om logoet eller produktet er så lækkert, at man får lyst til at slikke på det, så handler det i sidste ende om følelser. Med mange års erfaring fra dokumentar- og webproduktion er vi dygtige til at instruere mennesker, så de får leveret jeres budskaber præcist, og samtidig ser troværdigt ud. 

Vi undgår helst “talking heads”, og blå skjorter der taler og taler op af en hvid væg. For helt ærligt så er det kun din mor og søster, der gider at se på det. 

Med os får I levende billeder og interessante mennesker, der skaber fællesskab for dit produkt. Skær igennem strømmen af kedelige film. Uanset om  det er branding, reklamefilm eller en webdokumentar så handler det om mennesker.