Film og digitalt indhold

Levende contentproduktion

Jeres virksomhed skal have en film. Hvor begynder I?

Det aller vigtigste er at holde et formøde hvor vi finder ud af hvad jeres budskab skal være. Måske skal det være en sej reklamefilm eller en informativ produktgennemgang. Det er vigtigt at finde ud af hvad budskabet er og hvem målgruppen er. Her skal vi nok guide og hjælpe med at finde ind til kernen. 
Vi udvikler et manus, som selvfølgelig bliver sendt til godkendelse før vi går i gang med optagelserne. Og alt af hvor stort og kompliceret det skal være, så går klippeprocessen hurtigt i gang.
Optagelserne kommer i hus, med lyd og lys. Det vigtigste er klaret i planlægningen, så vi ikke støder ind i nogle overraskelser. 
Det kan være et stort logistisk set-up, og derfor er det vigtigt at filme scenerne i den rigtige rækkefølge. Her kommer både manus og storyboard til stor hjælp for alle involverede. 
Klipning og colorgrading. Efter optagelserne skal der klippes. Musikken bliver godkendt, og der colorgrades. Der kan klippes forskellige længder ud af samme fortælling, så filmen kan leve på flere forskellige platforme. 
Filmen er nu færdig og klar til udsendelse på alle jeres digitale kanaler. 
Hvis alt det lyder for tidskrævende eller besværligt kan I også bare lægge det hele trygt i vores hænder. Vi ordner, fikser og leverer. 

Content marketing er en overordnet betegnelse for en strategisk metode inden for markedsføring, der involverer produktion og distribution af marketingindhold med det formål at tiltrække og engagere nuværende og potentielle målgrupper med henblik på at skabe rentable kunderelationer.
Udgangspunktet for content marketing er, at det er attraktivt at levere indhold til kunder, fordi det genererer mere interesse, loyalitet og salg end traditionel reklame. Content marketing kan desuden bedre fastholde interessen, og dermed skabe en højere loyalitet over for varemærker.
Metoden er særlig udbredt inden for B2B, særlig ved markedsføring af komplekse produkter eller services.

Content marketing kan således hjælpe med en række marketingmæssige delmål, herunder at:

  • øge kendskabet til et varemærke
  • tiltrække nye salgsemner
  • opbygge et forhold mellem virksomhed og forbruger
  • opbygge loyalitet
  • løse et problem for forbrugerne
  • hjælpe forbrugerne i deres købsrejse

Content marketing og sociale medier

Man kan skræddersy indholdet til kanalen og ens målgruppe.

Facebook , Instagram, YouTube, Tik Tok og alle de andre kan bruges. Under fordsætning, at man forstår målgruppen.