Film- og videoindhold

Reklamefilm og filmproduktion

Levende filmproduktion

Jeres virksomhed skal have en film. Hvor begynder I?

Det aller vigtigste er at holde et formøde hvor vi finder ud af hvad jeres budskab skal være. Måske skal det være en sej reklamefilm eller en informativ produktgennemgang. Det er vigtigt at finde ud af hvad budskabet er og hvem målgruppen er. Her skal jeg nok guide og hjælpe med at finde i til kernen. 

Jeg udvikler et manus, som selvfølgelig bliver sendt til godkendelse før vi går i gang med optagelserne. Og alt af hvor stort og kompliceret det skal være, så går klippeprocessen hurtigt i gang.

Optagelserne kommer i hus, med lyd og lys. Det vigtigste er klaret i planlægningen så vi ikke støder ind i nogle overraskelser. 

Det kan være et stort logistisk set-up, og derfor er det vigtigt at filme scenerne i den rigtige rækkefølge. Her kommer både manus og storyboard til stor hjælp for alle involverede. 

Klipning og colorgrading. Efter optagelserne skal der klippes. Musikken bliver godkendt, og der colorgrades. Der kan klippes forskellige længder ud af samme fortælling, så filmen kan leve på flere forskellige platforme. 

Filmen er nu færdig og klar til udsendelse på alle jeres digitale kanaler. 

Hvis alt det lyder for tidskrævende eller besværligt kan I også bare lægge det hele trygt i vores hænder. Vi ordner, fikser og leverer. 

Se Film-lingo hvis du faldt over nogle ord eller vendinger du ikke forstod.