Blødt er det nye sort

Jeg har endelig haft tid til at teste min nyeste gadget DJI Osmo. Det endte med at være det eneste kamera jeg filmede med i en hel uge, og det har overrasket mig meget. Specs om kameraet kan findes på denne side OSMO.

Jeg har lagt en lille film op, som viser billeder optaget i fuld fart ned af bjerget. Jeg står på ski ved siden af, og holder kamerat i hånden mens vi suser ned af løjpen i fuld fart. En opgave som GoPro tidligere har haft, men ikke kunnet klare uden rystede billeder. Denne gang har jeg fået film uden rystelser, og i meget høj kvalitet.

Det er kun optaget i HD så du må vente med at se optagelser i 4K. Bløde bevægelser er vist kommet for at blive, og nu er det ikke længere nødvendigt at have en kæmpe opsætning for at lave lækre glidende bevægelser uden bumpen . Osmo er hurtigt blevet en favorit.

Saalbach – OSMO from Morten Mejnecke on Vimeo.

20160224_Osmo