Om det er tekst, video eller podcast så har vi håndværkerne til at skrue det professionelt sammen

Det handler om mennesker

Apple sælger 849.450 telefoner hver dag hele året rundt. Chancen er, at du også sidder med én IPhone lige nu. Det, var en af de mest innovative opfindelser, der samlede kamera, kalender, walkmann og biograf i én enhed. En af Steve Jobs drømme var gået i opfyldelse. 

Verden er blevet et hurtigere og mere kommunikerende sted. Den første IPhone udkom den 29. Juni 2007. Det er kun 14 år siden. Kommunikationsverden er blevet kraftigt forandret. Selv min mor har en Twitterkonto, og swiper til venstre i jagten på lykke. Vi forbruger dagligt, langt mere indhold og flere reklamer, end på noget andet tidspunkt i historien. 

Men, der er en forskel på måden vi kommunikerer på. Hvorfor er det svært for nogen, at komme igennem med et budskab? Hvad er det der gør, at noget går viralt?

HVAD GØR FORSKELLEN?

Selv om vi alle sammen har fået en IPhone, gør det os ikke til filminstruktører eller influencers. Forskellen ligger i hvordan vi bruger og udnytter teknologien. Håndværket er nemlig det samme, som det altid har været. Vi skal ikke længere vente på en redaktør, før vi kan offentliggøre et læserbrev, men vores tanker kan komme ud på alle verdens platforme med det samme. Vi er alle sammen blevet vores egne medier.

Men, selv om vi kan lave én video eller skrive en artikkel, så er vi jo ikke blevet journalist eller filminstruktøremm. Og derfor er der så mange som stadig fejler. Håndværket og den gode historie, vinder over dårlig kommunikation. 

ET LILLE SKRIDT FOR…

Det handler om mennesker. Så enkelt kan det siges.  For selv om logoet eller produktet er så lækkert, at man får lyst til at slikke på det, så handler det i sidste ende om følelser. Med mange års erfaring fra dokumentar- og webproduktion er vi dygtige til at instruere mennesker, så de får leveret jeres budskaber præcist, og samtidig ser troværdigt ud. 

LEONARDO DA VINCI

Vi laver gerne individuelle løsninger, der passer til Jeres behov. Leonardo var multikunstner. Det er vi også. Vi har i hvert fald samlet en masse dygtige mennesker, som sammen kan flytte bjerge. Om det er tekst, video eller podcast så har vi håndværkerne til at skrue det professionelt sammen. Vores viden om indholdsproduktion, sammen med jeres unikke kundeindblik, kan rykke hele kommunikationsbilledet.

PS. Mens du har læst denne tekst, er der blevet solgt ca. 600 iPhones. 

Ring, så vi sammen kan lægge en plan for jeres produktion.