Podcast

Skal I have en PODCAST?

Få produceret jeres podcast nu!

Vi udvikler det helt rigtige koncept i samarbejde med jer. Det er vigtigt med et skarpt koncept, hvis podcasten skal ramme rigtigt. Indhold er afgørende. Historier kan bevæge sig i mange retninger, og podcasten lever i det uendelige på nettet. Men det vigtigste er dog at have historien for øje.

Podcast skaber nærvær.

Podcast er et hurtigt medie.

Det er en fantastisk kreativ platform med masser af muligheder.

Få optaget din podcast på stedet, og overlad optagelse, redigering og upload til Mejnecke Media. Vi sørge for det allervigtigste – at lave den gode historie sammen med jer.

“Whenever there’s a new tool, everybody goes crazy and they forget that there’s a story and that’s the point. You’re telling a story using tools, you’re not using tools to tell a story.”

– George Lucas

Der er to vigtige elementer, som alle podcast indeholder. Den ene er god lyd, og den anden er fortællingen. Selv om det er spændende, interessant og medlevende, så dør podcasten hvis ikke lyden er god. Det er svært at abstrahere fra, og folk falder fra. Vi gider ikke at lytte til noget der lyder som om det kommer fra bunden af en spand. God lyd signalerer også kvalitet fra jeres organisation. Med god, klar lyd kan man næsten gå på opdagelse i en sprød stemme, og det er nemmere at opfange de små nuancer. Lyden kommer ikke til at stå i vejen for budskabet, men bliver bare en del af oplevelsen.

Det næste som skal være i orden er historien. At lave en god podcast er et håndværk. Selv om vi alle sammen har fået mobbiltelefoner med fantastiske kameraer, er vi ikke begyndt at vinde Årets Pressefoto. Det kræver stadig en masse håndværk at fortælle en god historie. Og podcasten skal også have en god ramme for at virke optimalt. Her skal vi nok hjælpe med at skrue den helt rigtige løsning sammen for jer.