Filmproduktion med gode historier

Fra idé til færdig film

Uanset hvad du kalder det, så er film eller video kommet for at blive. Og om du skal informere, engagere, sælge eller motivere, så handler det om den gode historie. Et gennemarbejdet og professionelt udtryk skaber troværdighed og lader publikum fokusere på indholdet uden distraktioner. Der er alt for mange IPhoneoptagelser hvor lyden er dårlig og billedet ryster. Det er en bedre ide at lade kunderne få en god og troværdig film, som ikke står i vejen for budskabet.

Først skal vi finde behovet

Skal du bruge en produktvideo, profilfilm eller præsentationsfilm? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din næste videoproduktion. Hvilken type passer til jeres virksomhed og formål.

Storytelling

Den gode historie vinder altid. Men det betyder ikke en Hollywoodproduktion til flere millioner. Det kan også være en billedmæssig historie, eller en historie uden ord. Der er mange muligheder, og vi har nogle fantastiske journalister og storytellers.

Kamera klar? -OPTAGELSE

Så skal der produceres. Alt bliver selvfølgelig aftalt på forhånd og der udarbejdes manus og produktionsplaner så alle ved hvad der skal ske. Video er et stærkt fortællemedie, som i den grad kan vække følelser og er et oplagt valg i rigtig mange situationer fx til branded content, produktpræsentation, virksomhedsprofil, testimonials, explainers, reklame osv.