filmproduktion, videoer, film

Showreel

Jeg har rejst hele verden rundt og set ind i tusindvis af menneskers liv. Filmet grønlandske slæderejser og indiske børnehjem. Lagt lys og lyd på interviews med erhvervsledere og lavet produktfilm. Alt sammen har været sjovt og nogle gange hårdt. Her er det hele kogt ned til 1 minut.

Mejnecke Media er et kreativt produktionsselskab med fokus på den gode historie. Uden den gode historie er alle de flotte billeder blot en tom skal. Men uden de flotte billeder gider vi ikke den gode historie. Så sammenspillet mellem billede, tekst, film og historie er det vigtigste vi tilbyder.

Native advertising eller content marketing skal altså være historier med noget på hjertet. 

Virksomheder bevæger sig mere ind på mediernes banehalvdel, og det bliver mere naturligt for dem at producere og udgive eget medieindhold for at nå direkte ud til deres målgruppe.

Mejnecke Media kan blive jeres samarbejdspartner til indholdsproduktionen. Om det skal være non-scripted, webisodes eller almindelige reklamefilm. Vi har vi kompetencerne og erfaringen til at tage din film hele vejen – fra idé til færdig projekt.